Atkinslijn

Het Atkins-dieet is een heel succesvol dieet, waarmee je snel en zonder honger spectaculair kunt afvallen. Daarbij is het wel belangrijk het op de juiste manier te volgen en steeds de juiste keuzes te maken voor je maaltijden. Dat is in het begin niet zo makkelijk, want het Atkindieet lijkt weinig op andere diëten!

Om het makkelijker te maken zijn Matty en Marian in 2004 begonnen met Atkinslijn. Atkinslijn biedt veel zelfontwikkelde recepten, overzichtelijke en praktische informatie over het dieet, en daarnaast ook persoonlijke coaching. Het coachen bevalt Marian en Matty nog steeds heel goed.

Matty: "Mensen hebben vaak al veel geprobeerd om af te vallen, maar zonder succes of ze kwamen meteen daarna weer aan, soms zelfs nog meer. Ik zelf ook, dus ik weet hoe frustrerend dat is!

Ik vind het steeds weer geweldig om mee te maken hoe blij mensen zijn als ze eindelijk echt afvallen met het Atkins-dieet en zich veel fitter en gezonder gaan voelen. En dat zonder honger, maar juist door lekker te eten! Dat gun ik iedereen!"

Nieuwsbrief

TheNewFood informeert abonnees en geïnteresseerden via een nieuwsbrief over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LowCarb eten en dieten en Atkinslijn. Je kan je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Mocht je je later willen uitschrijven dan kan dat via een link in de nieuwsbrief.

dieet coach

Algemene Voorwaarden

Graag informeren wij je over onze Algemene Voorwaarden, welke betrekking hebben op al onze abonnementen en onze informatieverschaffing in het algemeen.

Naar Algemene Voorwaarden…

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens
E-mail: Matty@atkinslijn.nl
Telefoon 0511-840048
Fax 084-8315922

Let op: Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunnen vragen over het Atkinsdieet zelf uitsluitend via e-mail worden behandeld en niet telefonisch!

Vestigingsadres
Atkinslijn is een activiteit van TheNewFood
TheNewFood
Hoge Hereweg 13
9756 TG Glimmen

Overige gegevens
KvK Leeuwarden nr 01096414
BTW nr 1155.54.014.B01

Betalingsgegevens

Bankgegevens
Bankrekening NL02RABO0362774781
t.n.v. TheNewFood

Betalen vanuit het buitenland
IBAN nummer: NL02 RABO 0362 774781
BIC nummer RABONL2
t.n.v. TheNewFood

U kunt bij ons ook betalen via iDEAL

Copyright 2010 - 2013 Atkinslijn